پیاز با نام علمی Allium cepa گیاهی است دوساله، دارای ریشه های سطحی. انتهای ساقه پیاز در خاک بصورت استوانه ای ضخیم شده و برگها در اطراف آن قرار میگیرند و مواد غذایی در آنها ذخیره میشود. همینطور از قسمت فوقانی آن برگهای ضخیم و متورم و فلس مانند که سفید یا قرمز بوده و کلروفیل خود را از دست داده اند و از مواد غذایی اندوخته می باشند خارج میگردد.آب فراوان در زمان رشد و نمو بر عملکرد محصول می افزاید. پیاز احتیاج زیادی به نور دارد. بنابراین روزهای آفتابی در رشد و نمو گیاه بسیار موثر است. به دلیل مصرف بالای پیاز در دنیا شرکت های تولید کننده بذر موفق شدند بذر پیازهای روز کوتاه و روز بلند را تولید کنند تا در همه سال بتوان پیاز کشت کرد. پیاز سفید نوعی از پیاز است که پوستش به طور کامل سفید است و گوشت سفید و مزه ملایم شیرین دارد. با توجه به بالا بودن میزان قند این پیاز مثل پیاز قرمز، دوره نگهداری آنها در انبار کوتاه و حداکثر دو روز است و در صورت ماندن در یخچال میتوان آن را تا یک ماه نگهداری کرد.
نحوه کاشت در گلدان : حداقل عمق گلدان باید 15 سانتی متر باشد .
مناسب ترین خاک برای کاشت در گلدان خاک برگ یا کمپوست می باشد
گلدان باید در قسمتی باشد که حداقل روزی 5 ساعت آفتاب مستقیم به آن بتابد .
برای کاشت بذرها آن ها را سطح خاک پاشیده و به اندازه ضخامت بذر بر روی آن خاک بپاشید
پس از کاشت بذر ها نوبت به آبیاری میرسد ، توجه کنید آبیاری اول به صورت غرق آب باشد
بذرها نباید آنقدر سطح خاک باشند که با آب جا به جا شوند و نه آنقدر زیر خاک باشند که توانایی سبز شدن نداشته باشند
همیشه سطح خاک را مرطوب نگه دارید ( با اسپری کردن )
نحوه کاشت در باغچه : بستر خاک را آماده کنید و بذرها را به شکل گفته شده در بالا کشت کنید و سپس آبیاری کنید
بسته هاي گل برای 1.5-1 متر مريع کافی مي باشند
نقد و بررسیها
پاکسازی فیلترهنوز بررسیای ثبت نشده است.